Deelname aan Kaspersky Security Network in- en uitschakelen

Deelname aan Kaspersky Security Network in- en uitschakelen:

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Klik in het hoofdvenster van het programma op de knop Menu.
  3. Selecteer InstellingenExtra.
  4. Als u de voorwaarden voor deelname aan Kaspersky Security Network wilt lezen, klikt u op de koppeling Kaspersky Security Network-verklaring.
  5. Om deel te nemen aan Kaspersky Security Network, zet de volgende schakelaar dan op Aan:

Ik wil de kwaliteit van de applicatie verbeteren en ga akkoord met de deelname aan Kaspersky Security Network (KSN)

Om deelname aan Kaspersky Security Network uit te schakelen, zet de schakelaar dan op Uit.

In sommige versies van het programma, ziet u in het venster Instellingen de instelling Ik ga akkoord met de verstrekking van data om de kwaliteit van het programma te verbeteren in plaats van de Verklaring van Kaspersky Security Network.

Zo verstrekt u gegevens om de bescherming te verbeteren:

1. Schakel de optie Ik ga akkoord met de verstrekking van gegevens om de bescherming te verbeteren naar Aan.

De Kaspersky Security Network-verklaring wordt geopend.

2. Lees de verklaring en klik op de knop Accepteren.

Zo zet u de gegevensverstrekking voor een betere bescherming stop:

Schakel de optie Ik ga akkoord met de verstrekking van gegevens om de bescherming te verbeteren naar Uit.